Pennybridge

Hemma i Öret i 2 veckor. Här ska det njutas :D

1st check

Första terminen på läkarlinjen är över och jag har enligt många äldre elever klarat av den första och jobbigaste delen :D detta firade jag med en lång natt i Sopot med mina underbara classkompisar, imorgon väntas massage och frisör !

When the world is rather stupid

Ibland när man surfar runt på internet eller kollar på TV så upptäcker man ordentligt korkade grejer. Två utav dessa "grejer" har jag sparat för er bloggläsare ;D

Luckycharm ?

Min högra halsmandel är stor som en kamel, jag hoppas att det är ett gott tecken för tentan imorgon !
Förutom min otroligt spännande halsmandel så skulle jag vilja säga att livet är sig likt här i Gdansk och att dagarna rullar på utan något intressant att rapportera ! Men i helgen hoppas jag på lite lyx i form av en film och kanske en middag i stan med kompisarna.
För alla Örebroare så är jag, om allt går som planerat hemma den 30 Jan igen och klar med termin 1 av läkarlinjen :D

Fit for fight !

Vädret börjar gå mot säsong vår här i Gdansk, underbart och härligt ! Nått som är mindre ok är den stundande kemitentan på Onsdag. men men man kan ju inte fylla livet med problem !
Idag har jag och Sofie pratat om något roligt, nämligen att försöka hitta en lägenhet i gamla stan till 2:an :D
som om det ens var ett svårt val !?

13 days after christmas

Tillbaka i mitt underbara Gdansk. Skolan är igång igen och bibblan, mat samt sömn är min livscykel. Men jag gillar det! Jag hoppas bara på goda resultat och att himmelens alla läxgudar är med sig nu i den kommande tenta-perioden. Eftersom bloggen lätt blir fylld med musikvideo så tänkte jag istället substituera detta med att föreslå en låt istället för att påtvinga läsare videosar :P
TIPS: Carolina Liar- Im not over
Dagens nucleic acid