I'm sittin' on the dock of the bay

Påsklov är bra härligt...




(Bild från Joanna)

Love Becca

BrooklynplusNewYork

Fifty People, One Question: New York from Fifty People, One Question on Vimeo.



Fifty People, One Question: Brooklyn from Fifty People, One Question on Vimeo.


Rock bottom

DeppLördag delux, mamma, pappa och maya har lämmnat mig med bror, hund och utan tandkräm.
Nej, nu ska jag campa min rumpa på balkongen för att njuta av solen, sen ska jag iväg till donken och jobba några timmar.

Love Becca


52 weeks

Skolåret börjar gå mot sitt slut. Trotts det så känns listan på saker att göra bara längre och längre. Tänk om man bara kunde få känna den där kännslan av att "ne men kolla, nu har jag ingenting att göra". Nej man kanske ska ta sig ett halvår på Tahiti som Hasse föreslog, och bara relaxa med en banan i handen, NÅGON SOM ÄR MED MIG ???



Love Becca


Big lights will inspire you !

Hejsan !
Kemi provet är klart och gav lite andrum för att blogga. Jag kollade igenom arkivet och insåg att jag för dryga året sedan var i New York. Världens bästa stad där livet pumpar och energin fyller varje andetag, precis tvärtemot lilla landet lagom :P 












 

Hare bra tills nästa gång vi ses :)
Love Becca

I was stuck in the middle


SUN !

Härligt vårväder och solen värmer. Vädret gör att man längtar till sommaren, sommarstugan i Stockholms skärgård, och att sitta på klipporna på kvällen och grilla med gitarr i handen.






This is my life, my friend

Dagen har varit minst sagt hektisk. Efter att ha varit ute på krogen till strax innan stängning igår var det segt att ta sig upp för 6,5 h på jobbet. Att vara trött och behöva kämpa med sitt egna humör samt surtanter, klimakteriekossor, och jätteproppenorvars humör också är en utmaning utöver det vanliga. Nej nu ska jag inte prata illa om pensionärer, de fyller en funktion i samhällets kretsloppet också. Sol, vatten och en klimakteriakossa är vad som behövs för att få denna jord att gå runt.
Efter jobbet slideade jag fräsigt hem på min cykel och gjorde mig iordning för melodifestivalen på 35 min, nytt rekord :) Jag hann till och med äta en halv macka och ett glas blåbärssoppa. Flygande ut ur hissen med blåbärsmustach upp till örona sprang jag till conventum för att möta mamma, pappa och maya för att kolla på andra chansen i melodifestivalen. Det var kul, gott och energigivande !! Tack och godnatt





Love Becca

FAB. weekend

Vet du hur jag vet att det kommer att bli en bra helg?
Tre ord
-melodifestivalen
-kemi
-jobb

Bjussar på en bild ifrån mitt trevliga skrivbord. Fick förresten ett litet brev från selection commite :) Så här långt är alla mina papper accepterade !!! yay




What am I suppose to do when the best part of me was always u ?

En vacker sång för en vacker dag. Hoppas ni har en go och glad Fredag :)



BOB

Detta är det sista produktiva jag kommer göra för denna dag innan jag går och lägger mig i min säng och dör. Nej kära läsare oroa er inte, jag vaknar upp imorgon igen som en ny människa. Ungefär som det där med jesus och uppståndelsen.
Dagens lista av produktivitet lyder som följande. Jag gick till skolan som vilken annan Onsdag, slutade skolan som vilken annan Onsdag, gick sedan till banken för att fixa och trixa med lite grejer, men fick reda på att jag lika gärna kunde göra det över internetbanken, EPIC FAIL:
cykla hem på snorhala vägar. Kom hem för att direkt åka till dagis och hämta upp Gustav. Gustav var extra sugen på att åka Bob, inombords skrek jag "nej, give me a break" men mitt hurtiga yttre formade mina läppar till ett "Ja visst" (dagens andra epic fail)
Springande upp för Sörbybackarna med Bob och Gustav kännde jag mig redo att kappulera, Bob:en samt backen och Gustav hade lyckats tagit död på min hurtighet. Efter närmare en timme i pulkabacken gick vi hem. Väl hemma tänkte jag att Gustav måste vara lika slut som jag och bara vilja placera sig framför TV:en, men icke, fotboll och handboll skulle vi spela. Klockan 17:30 kom Lotta hem till en svettig Gustav (och Rebecca), jag var redo att åka hem.
Väl hemma blev jag attackerad av Kemin, Kemin sa "du borde få de där 27 talen gjorda", jag kompromisade mig fram till att endast göra till tal 19 , kemin sa "ok".
Utöver denna crazyness fick jag även ihop den sista pappershandlingarna till läkarlinjen. Det känndes bra att äntligen vara klar med allt pappersarbete efter så många månader. Ett steg närmare framtiden  ! 
Nej tack, nu räcker det för mig.
Love Becca