Wake up in the morning feeling like p-diddy

Hejsan !!!
OW har så här långt vart otroligt roligt och jag hoppas veckan fortsätter i samma anda :) Igår hade vi nollningslekar som involverade raklödder, nakenhet och alkohol, precis som det ska vara på universitetsnivå antar jag :P
Idag har vi BBQ och burnball party , inte för att jag tror att det blir av pga det kalla vädret.

My first day of my new life :)

Första dagen är avklarad :)
Polska och sightseeing i regnet. Nu ska jag köpa labcoat med Ali sedan fixa routern till rummet och efter det köpa biljett till sittningen på Torsdag och efter det plugga polska och ta en riktigt lugn kväll !!!
KRAM
Jag i morrse, ser livrädd ut XD

Lasagna

Idag är det Söndag och en dag kvar till OW börjar. Helgen har varit galet kul :) I Fredags hade vi långbord i vårt rum och sedan drog vi till Sopot för att kolla in nattlivet. Den bästa klubben var Organica där alla drinkar var vampyr -inspirerade, jag shota en dracula och drack en twilight :P Lördagen var lugn och drog ner på stan och satt på en uteservering med ca. 10 andra ettor.
Veckan som kommer består av 10h polska och socialisering på hög nivå :)
Snart ska jag och Sofie dra igång med storkok, lasagne kommer det bli :)

The day after

Hello !!
igår drog jag Oskar och Ali en sväng till Sopot, otroligt vackert :) På kvällen lyckades vi få ihop ett gäng härliga ettor och vi gick till absinthe för andra gången denna vecka. Var hemma runt halv fyra och somnade på direkten :) Idag har jag bara städat, diskat, och tvättat kläder men snart är det anatomi-plugg som gäller fram tills Jenny-Maria och Sofie kommer :D
Kram

Monday in Gdansk

Jag har spenderat dan med Ali och Oskar från Eskilstuna och utforskat Gdansk och nu ikväll ska vi dra ut med en 5a och 6a för att prata och bara ha det kul :)
Jag gillar Gdansk
Ut i Gdansk-natten

hilarious


Everyday snack

Här är min vardagsmat i Gdansk, ett studentrum och embryology. Enjoy, I sure will :D

cześć

Jag har under de senaste 42h upptäckt att jag inte har någon dold talang inom Polska what so ever så det är ju alltid en bra början :P Förutom det har jag idag varit ute i området och försökt lösa områdets labyrint och lagat en underbart god laxpasta med citron för ca. 5kr. Matpriserna är ett skämt här !! Jag åkte igår till Lidl och storhandlade och betalade 300kr för en kundvagn proppad med mat och diverse.
Polen är ett konstigt land men på något sätt underbart konstigt, det kommer säkert ta ett tag att älska Gdansk men för närvarande är jag helt OK med det.

Im on a boat

Sitter här på båten med trådlöst och försöker att underhålla mig själv, nu är det endast 8,5h timma kvar. Det luktar riktigt gott här där jag sitter eftersom ett spa på andra sedan rummet sprutar ut ljuvliga odörer :)
Förutom min flytt till Polen idag så har jag även fyllt 20 år plus fått ett nytt distansjobb för EF som jag ska ha under tiden jag pluggar i Polen. Som tur är har jag redan gjort mycket av förberedelserna förra året då jag hade ett liknande jobb. Nu är jag riktigt peppad på att dra igång hösten :D
En dödstrött 20-åring :P

LONGBOARD

Jag är avundsjuk på min pojkvän som kan glida runt med den här på campus :)

Monday

Nu är jag färdigpackad för Gdansk och på Onsdag åker jag :)
Idag ska jag en sväng på stan och sedan vara barnvakt för att direkt efter det dra till slalomens barmarks-träning i Markaskogen för att hämta min syster. En rolig dag framför mig, och därför bjuder jag på ett smajl. Sorry för alla Mac-bilder , jag lovar att börja använda kameran när jag kommer ner till G-town

It's a hard knock life

Donken vill aldrig släppa mig så jag sitter väl kvar här i mina arbetskläde innan nästa pass börjar. Både Fredag och Lördag jobbar jag dubbla pass på Donken City och Donken södermalm. Det är alltså sant "If you snooze you lose" !!

Packing

Om en vecka fyller jag 20 år och kommer att fira min födelsedag i en bil till Karlskrona och färjan över till Gdynia :)
Just nu pågår totalt flyttkaos och eftersom jag är en organisatör har jag till och med lyckats organiserar mitt kaos för att hålla mina nerver lugna.
Ett smakprov på kaoset samt min anorexiska garderob

a fork short


Hiking

2 år sedan jag besteg dessa berg i Badlands National Park South Dakota :)