Chachaslide


Skate of America

Kvällen var grymt kul , åkte rullskridskor hela kvällen och drack slush i usa:s flaggas färger mmm..
Mot slutet så dansade alla EF-studenter till rednex cottoneye(?) Joe och Chacha -slide , såååå kul.
Sedan åkte vi hem och nu sitter jag här på rummet med datorn och ska lägga in alla bilder från dagen .
Imorgon är det Newport och jag längtar efter sol och brunbännda ben :)

Rebecca

Nya joggingskor mamma !!


Lunchbreak=blogga

Jag och mina blivande bloggingskills (tack jocke) tar lunchrasten för att updatera lite . Ikväll så ska jag till Skate of America som är ett ställe där man kan åka rullskridskor, spela lasergame, klättra klättervägg och spela in musikvideo.
Jag hoppas att det blir kul och att någon vill spela in en video med mej till en Abba låt eller nått:)
Imorgon drar vi till Newport en island av något slag i närheten och badar och solar , det ska var sol och varmt , så jag hoppas jag hittar någon som vill steka med mej :)
hur är vädret i Sverige ??regnet öser ner som vanligt ?
Rebecca

Skype fungerar tyvärr inte på Campet Charles

It´s so true


Volleyboll

Idag var det volleyboll turnering , vårat lag söööög!!
Vi förlora första matchen och fick inte spela något mer sen , men inte hänger man läpp för det :)
Jag pratade lite med min tyska rummskamrat Anna och sedan var jag med de andra svenska tjejerna resten av kvällen och kollade på resten av matcherna :)

Rebecca

Boston


Boston

I Fredags besökte vi Boston , får säga att det var en fin " liten stad" men lite tråkigt hade vi allt. Vi försökte ta oss ut till Harvard men got lost some were on the track ;) hittade ett köpcenter istället , men med en väska som är en aningens överviktig så blev det bara en jordgubbssmoothie för min del ! Sedan tog vi oss tillbaka in till Boston och åkte på en båttur ut på vattnet i den 38 gradiga värmen , där fick man se flygplatsen på rätt så nära håll , det skulle ni tycka om mamma och pappa :) Planen landar nästan i vattnet . Sedan åkte vi tillbaka med båten in till Boston och åkte på en liten Sightseeing i själva Boston , vi såg massor av kända platser som jag inte alls kommer ihåg varför d var det !!
Men jag har bildbevis så om någon skulle vilja förklara vad dem föreställer skulle jag vara glad , mer än att dom är fina :P
Bilderna finns på resedagboken.se (rebecca0)
Kram Rebecca

Cold

Jag sitter har och huttrar i ett kallt klassrum med lite utav en forkylning, for trots medelhavsvarmen har airconditionen gjort mig forkyld:(
Ikall ska jag ar det film pa schemat och imorgon vollybollturnering. Go B3 !!!!

Kram Rebecca

Regnet det bara öser ner

De senaste två dagarna har det åskat och blixtrat , lärarna säger att det beror på en orkan som har dragit över atlanten som skapar ovädret . Jag trodde jag hade sett dåligt väder i sverige men antagligen inte , men som sakt everything is bigger in Amerivca . Imorgon åker vi till Boston och jag hade tänkt att shoppa , kollla in Chinatown och Harvard . Och imorgon säger dom att det ska bli bättre väder också :)
Ikväll blir det degning extravaganza med kakbakning óch film , för imorgon ska jag upp i ottan :)

Rebecca


Call

Jag ringde min vardpappa Steve idag !! Ja , jag kan saga att da var inte nerverna i kroppen langre , det kanndes faktiskt som att jag holl dom i min hand.
Men allt gick bra och jag tror att jag kommer att stort trivas , aven fast han var aningens blyg.
Ikvall har det askat mycket sa man har fatt springa mellan klasserna for att inte bli alldeles blot..
Men imogon ar det upp igen , jag och de svenska tjejerna forsoker fa lite motion innan vi helt amrikaniserar oss.
varannan dag jogging varannan dag vila:)

Rebecca

Providence mall

Snart åker jag o shoppar :) idag var det current issue , history , life in america and english ... Fun fun fun :)

♥Rebecca

Resedagboken

Jag har aven en resedagbok ni kan kolla in :)
http://www.resdagboken.se/Default.aspx?documentId=24&section=journey&journeyId=300727&userId=226430

Day one

Forsta riktiga dagen har pa campet och allt ar super !!
Idag hade vi forst upprop i the Auditorium och sedan gick vi till vara hemklassrum for att traffa varan nya home teacher , min heter Jackie och bor i Colorado .
Efter lunch gick vi en rundtur pa campuset  . Efter att ha slutat "skoldagen" gick jag och nagra svenska tjejer och spela tennis och sprang nagra varv pa lopbanan , vi var svettiga innan vi ens hade kommit till tennis banan. Nu ikvall ar det Ben & Jerrys kvall blandat med karaoke & dance ... det ska bli super skoj 

♥Rebecca

Sunday

Idag ar det forsta dagen pa Campet , men hela cirkusen drar inte igang forens Monday , for vi vantar fortfarande pa lite students . Maten har pa Campet ar super bra , en riktig variation av den skrapmat som anda usa ar kannd for men ocksa valdigt mycket nyttigt , det ar bara upp till en sjalv att valja det  ratta.
Imorgon borjar som sagt lektionerna och jag langtar faktiskt , och till helgen ar det olika turer bland annat til boston och New Port , en lang sandstrand .
Fick ocksa just reda pa att min vardfamilj bor pa en bat nu pa sommaren , later hur fett coool som helst :)


I am in the states

Tjabbatjenixen , jag ar nu frame pa campet o kommer stanna har till 2 augusti , alla ar grymt trevliga och jag har redan idag fatt 3 nya vanner fran Brazilien . Det ar ca 35 grader och fukten lackar inte lite !! Hoppas allt ar bra hemma och jag ska forsoka lagga upp bilder sa snabbt som mojligt .
I veckan ar det lektioner i engelska och annat som kan vara bra att  ha med sig , plus massor av  aktiviteter som sport shopping , resor och stranden !!
skot om er hemma och sa hores vi snart
Kram

update

Tjarrå !!
Mina updates har inte varit de bästa under den kommande veckan och allt pågrund utav att jag har tillbringat en vecka i sommar stugan som betyder zero uppkoppling . Men nu era kära vänner vill jag säga att jag har hackat mej in på grannens trådlösa och sitter på en stubbe i skogen .. Fint och varmt är det . Men jag kan inte säga om jag tycker att datorn pasar in riktigt . Men nu har jag i allafall botat min  internetabstinens en gnutta o nu ska jag in och väga resväskan , undra ifall man inbillar sig riktigt mycket att väskan är lättare att den blir det till slut ?? Vad tror ni ??

♥rebecca


Did you give some love today ??


Kom ihåg mig


jag har de bästa vännerna i VÄRLDEN

Jag kan tyvärr inte ens med 1000000 ord  beskriva hur fantastiska vänner jag har !! De är min bild i tv , mitt grädde på moset och mina ben i kroppen , och hur mycket jag kommer sakna dom är obeskrivligt :)

♥Rebecca 

Man behöver inte alls vara tjej Charlie


taaz.com

Igår då jag kollade förbi Blondinbellas blogg tipsade hon om en sida som heter taaz.com , hemsidan hjälper dig att redigera bilder och att lägga till smink och hårfrisyrer. SKIT kul tänkte jag och gjorde om mig lite !!




♥Rebecca

den finaste låten jag vet

Den här låten gör mig jämt ledsen i ögat , jag kan inte hjälpa det !

Rebecca♥

Tonight I have to leave it

Jag längtar och längtar till den dagen då jag kan säga att tonight I have to leave it !!


S.O.S

Hurry kurry till tränningen !! Underbar dag , jag har solat shoppat och ätit glass ---> men nu träning


♥Rebecca