Rörigt !!

Det här är en bild på det packningskaos som just nu pågår hemma hos mej , och då har jag ändå två veckor kvar att packa !!


♥Rebecca

It´s set in stone

Datumet är klart den 19 Juli kl 06:45 lämmnar jag mitt älskade Sverige för att ta en tur förbi Paris för att slutligen landa i staterna, rättare sakt Boston och spendera två veckor på camp Rhode Island :)

♥Rebecca

Dance revolution


It´s getting closer

Jag är tillbaka efter en rolig helg i skärgården :) Har precis packat upp väskan och nu är det bara att börja packa den andra som ska med till Usa . Jag kan inte fatta att jag om tre veckor kommer att lämmna svearike , men det kommer bli det bästa året ever :)

♥Rebecca


Midsummer

Jag blev precis klar med sista packningen !! schysst :) Nu ska jag dra mej ner för att äta ett äpple och läsa tidningen , så vuxen jag är :) I eftermiddag åker jag till sommarstugan med bästa kompisarna och stannar till söndag , det kommer bli härligt . Ses på söndag :)


♥Rebecca

The blog is back :)

En ny snygg sida och förhoppnings vis en lite mer aktiv blogg period börjar närma sig :) Jag vill bara säga tack till Charles som har fixat sidan , den är fett nice och jag skulle aldrig gjort det bättre själv - Men pistolen måste bort sorry ;D

♥Rebecca


Homecoming


Bloggstrejk

Jag gör ett litet uppehåll tills Charlie har fixat bloggen . Det kommer bli en makover vilket gör att bloggen kommet ändra riktning lite !! :) Eftersom U.S närmar sig:)

♥Rebecca